Winemakers Dinner hos Restaurant Fugholm i Horsens

Opslået 25 May, 2016 af Sanne Værebro

TRØFFEL & VIN

RESTAURANT FUGHOLM OG WINE TRAVELLER

inviterer til winemakers dinner fredag den 10. Juni kl. 18.30

Vi præsenterer vine fra producent Pietro Beconcini, der udover klassiske chianti og top sangiovese også producerer 2 flotte vine på den spanske drue tempranillo.

Tempranillo, der er dyrket i den fossil-rige jord og i det mere milde klima i Toscana, giver en helt unik vinoplevelse.

Trøffelproducenten Gemignani har medbragt helt friske sorte sommertrøfler til aftenens udvalgte retter, samt et lille udvalg af familiens andre produkter. På aftenen deltager repræsentanter fra vinhuset samt trøffelfamilien.

Pris: kr. 595,- per person

Tilmelding skal ske telefonisk på: 75 62 09 19

Vi ser frem til at se jer.

Med venlig hilsen

Restaurant Fugholm & Winetraveller

 

MENU

Bruchetta med Gemignani ́s trøffelprodukter

IXE, Tempranillo

Antiche vie Chianti, Sangiovese

Stegt havkat med hvide asparges, trøffel og kapers sause

Fresco di Nero, Tempranillo

Rosa stegt kalveculotte med nye ærter, peberbacon
små kartofler og trøffelsauce
Pietro Beconcini Chianti Riserva, Sangiovese

Vigna alle Nicchie, Tempranillo

Jordbær-Romanoff med vanilieis

Vin Santo, Caratello

 

Opslået på


Næste

Forrige