Winemakers Dinner Restaurant Vedelsborg

Opslået 15 October, 2018 af Sanne Værebro

 

Den 24. oktober 2018 kl 18:30

Vi inviterer indenfor hos Michael på Restaurant Vedelsborg til en forrygende festlig aften i selskab med Luca Ferraris fra Agricola Ferraris, Piemonte.Luca fortæller om vinhuset og produktionen af klassiske Barbera D`Asti samt den mere specielle drue Ruchè.I Piemonte er han kendt som Mr. Ruche, da han er den producent, der leverer Ruchè vine af den højeste kvalitet.Vi smager også på en fantastisk hvidvin på viognier-druen, og vi glæder os alle til at forkæle jer med gode vine og køkkenets lækre menù bestående af 5 veltilpassede retter.

MENU 
Jomfruhummer
Hummersauce – palmekål – kartoffelpasta
Sensazioni Hvid Viognier
Sprød Sprutte
Parmesan – skum – romanesco
Sant`Eufemia Rød Ruchè 
Ravioli
Svampe – ricotta – timian
Del Martin Barbera D`Asti
La Regina Barbera D`Asti Superiore
Okse x 2
Røget sauce med tomat – oliven – persille – skalotteløg
Vigna Del Parroco Rød Ruchè
Opera Prima Rød Ruchè 
”Lemon tarte”
Brændt marenges – citron iscreme – tuille
Solo mørk sød vin

       

      

Tilmelding:7572 2970                              

Restaurant@vedelsborg.dk    Pris pr. person kr. 695

www.vedelsborg.dk

Sanne@winetraveller.dk

www.winetraveller.dk

Opslået på


Næste

Forrige