Vintype: Rødvin
Druer: 100% Tempranillo fra 4 forskellige kloner
Fad: Gæret stål og cement, 12 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Intens rød og dyb næsten ikke til at se igennem.
Næse: Kraftig duft af modne bær, antydning af karamel og træ fra fad. God mineralitet.
Karakter: Kraftig, saftig og velsmagende. Full body, med en masser af karakter velafbalanceret, blød og krydret. Lækker i munden.
Vin der tåler år i kælderen
Velegnet: Godt stegt eller grillet kød. Retter med krydderi og gode fede oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Cabernet Sauvignon
Fad: Gæret stål og cement, 6 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Intens mørk og dyb rød vin med en dyb kant og mørkviolet.
Næse: Kraftig og intens duft af både frisk og moden frugt. God mineralitet.
Karakter: Majestætisk struktur med fløjsagtig fylde og en elegant krop. Noter af grøn peber,paprika ny og ren eg samt fine bløde tanniner.
Vinen udvikler sig stadig i flasken.
Velegnet: Passer perfekt supper, fyldige salater, gryderetter og Manchego-ost.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Syrah
Fad: Gæret i stål og cement, 3 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Mørk, dyb og intens rød.
Næse: Mørke bær, middelhavs krydderi med et svirp af mint. God mineralitet.
Karakter: Mineralsk, fyldig med masser af krop, frisk og sprød, let at nyde. Super blend med lang og behagelig eftersmag.
Velegnet: Kød stegt eller grillet, grøntsagsretter, kraftige salater og oste.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Hvidvin
Druer: Blend af Sauvignon Blanch,Chardonnay og Verdejo.
Fad: Fermenteret i stål og lagret 6 mdr på bærmen
Farve: Medium strågul
Næse: Blomsterrig frisk duft, lyse frugter, hvide blomster, stikkelsbær og lidt krydderurter. God mineralitet.
Karakter: Kompleks vin, frisk og elegant med forfriskende syrlighed og lang og cremet eftersmag. God mineralitet og et lille bittert svirp til afrunding.
Velegnet: Nydes som et glas men også til salater, lyse kødretter som kylling og fisk, pasta og risretter
Alkohol: 13,5%
Pietro Beconcini / Toscana
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 70%, Colorino, Canaiolo og Malvasia Nera 30%. 11 dages maceration med skind i glas beklædet cementfade derefter 6 mdr på cementfade og 4 mdr på flaske.
Farve: Klar dyb rød
Næse: Dyb og varm duft af viol og mørk kirsebær.
Karakter: Rund med karakter, let syre og klar eftersmag.
Velegnet : Forretter, lyst kød, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin
Druer: 90% Tempranillo 10% Merlot
Fad: Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr.
Farve: Kirsebærrød
Næse: Mineralsk, blomster med viol, kirsebær og jordbær.
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars in Vitro: Kunst i glas / flaske.
En stærk bjergvin som præsenterer sit territorium, med mineral og bær. Frisk og lang eftersmag som præsenterer Merlot´s blomsterrige karakter.
Velegnet: Grill, fed fisk, tapas, kan nydes til enhver lejlighed.
Alkohol: 14%
Druer: 100% Cabernet Sauvignon
Fad: Gæret i ståltanke.
24 mdr i cementtanke og 18 mdr. i franske ege fade 300l.
Farve: Dyb blomme
Næse: Moden næse med noter af solbær, krydderurter, sort peber, chokolade og cedertræ.
Karakter: Skabt i mindet om venner.
Friske tanniner, meget volume, behagelig og elegant med lang eftersmag.
Velegnet: Kødretter, lette oste, grill eller blot til nydelse og reflektion.
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Druer: 40% Tempranillo 40% Cabernet Sauvignon 20% Merlot.
Fad: Langsom, naturlig gæring og filtrering.
Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. I franske ege fade 300l.
Farve: Dyb rubinrød med violette toner
Næse: Kompleks frisk duft af moden rød og sort frugt .
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars Nova: Ny kunst.
En dyb, elegant og feminin vin, med balsamiske noter, lakrids, solbær og krydderurter, delikat og lang eftersmag.
En ekstraordinær og stærk repræsentant for sit område.
Velegnet: Kødretter, lette oste, grill eller blot til nydelse og reflektion.
Alkohol: 14%
Bodega Quinta de Couselo Rais Baixas D.O.
Bodega Quinta Couselo
Galicien - Rais Baixas
Vintype: Hvidvin
Druer: Albariño 100%
Fad: Kold maceration. 4 mdr i stål on lees.
Farve: Lys klar gul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med hvide blomster lime og lemon
Karakter: Ren og mineralsk. Fin smag af røde æbler og gule pærer. lækker tør med frisk eftersmag.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, let cremet blå ost.
Alkohol: 12,8%
Vintype: Prosecco
Druer: Glera
Farve: Let strågul
Næse: Frugtig med næse af citrus og æble.
Karakter: Let frisk og frugtig med lette fine bobler.
Meget elegant Prosecco også kaldet ”The pearl of Veneto”.
Velegnet: Aperitif, fisk og grøntretter.
Alkohol: 11%
Vintype: Prosecco
Druer: Glera
Farve: Let strågul
Næse: Frugtig med noter af æble, ærteblomster og honning.
Karakter: Let frisk og blød med fine elegante bobler.
Disse lækre bobler kaldes også ”The Pearl of Veneto”
Velegnet: Aperitif, fisk og grøntretter.
Alkohol: 11%
Vintype: Prosecco
Druer: Pinot Noir og Raboso
Farve: Rosa
Næse: Blomsterrig og frugtig, lette noter med hybenrose.
Karakter: Let og frisk med elegante bobler. Smagen af modne hindbær, syrlige ribs, granatæble og blød sød lakrids.
Velegnet: Aperitif, fisk og salater.
Alkohol: 11%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Barbera. Kun håndplukket.
Fad: Gæret på ståltanke lagret på i 14 mdr. på franske egefade
Farve: Rubinrød med mørke røde toner
Næse: Mørke røde mode frugter og bær, krydderier og ristede noter
Karakter: Varm og harmonisk, god struktur og insisterende. Eftersmag med behagelige tanniner.
Velegnet: Stegt og grillet kød og modne oste.
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin stål gæring
Druer: Cabernet Sauvignon
Farve: Dyb rubinrød
Næse: Stærk karakter, peber, jordbær, hindbær, meget aromatisk.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
SUTTO / Venedig
Vintype: Rødvin
18 mdr på egefade
Druer: Merlot 100%
Farve: Mørk og klar rubinrød
Næse: Skovbær, brombær og let krydret.
Karakter: Vin med karakter og gennemslagskraft.
Tør, rund og dyb med lang eftersmag.
Vin der emmer af nydelse.
Velegnet : Grill, kød og vildt.
Alkohol: 13%
Bodega y Viñedos Pazo Casanova Ribeiro D.O.
Pazo Casanova
Galicien - Ribeiro
Vintype: Hvidvin
Druer: Treixadura 80% resten fordelt på: Godello, Loureira og Albariño
Fad: 4 mdr. stål på fine lees derefter 2 mdr på flaske
Farve: Lys strågul.
Næse: Mineralsk, orangeblomst og krydderurter.
Karakter: Cremet og rund med friskhed, god balance og volume, elegant og blød.
Velegnet: Hvide fisk, lyst grillet kød og gode fyldige salater.
Alkohol: 12,%
Tandem / Navarra
Casual
Vintype: Rosé På latin Casualis som betyder "by accident", luckily, heldigvis.
Fad: Gæres med skind 7 timer i ståltanke, derefter langsom gæring ved 16 grader i cement tanke.
Druer: Granacha og Graciano.
Farve: Smuk blød, let bleg pink med et let violet skær.
Næse: Kompleks duft med sprudlende rød frugt, caramel og røde rosenblade.
Karakter: Fyldig i munden, duften af vinen markerer sig i smagen, frisk med behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Aperitif, skaldyr, salater, kylling, lette oste, skal bare nydes en dag hvor solen skinner.
Alkohol: 14%
Vintype: Hvidvin Fermenteret i stål ved max 16 grader i 23 dage. Vild gær. Herefter 4 måneder on lees
Druer: Viura
Farve: Flot gul med grønne reflekser
Næse: Elegant i næsen mineralsk duft med pære, hvide blomster, fennikel og grøn te.
Karakter: Levende frisk, mineralsk og imødekommende.
Velegnet: Aperitif, sushi, salater, grillet grønt og pasta
Alkohol: 12,5%
Arrels Montau de Sadurni
Cava Brut Nature Gran Reserva
Vintype: Bobler, Cava
Fad: 1. Gæring i stål 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 3 år. Rest sukker 7 g/L.
Druer: Xarel 40% Macaboe 30% Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Farve: Lys gylden med grønne reflekser.
Fine bobler der langsomt giver tæt og insisterende skum.
Næse: Intens aroma af modne æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Tæt vin med et tvist af alder og masser af nuancer, cremet, elegant og insisterense i munden.
Velegnet: Østers, hvid fisk, gedeost, risretter fjerkræ, chacuteri og naturligvis blot til at nyde. Serveres kølig 8-9 grader
Alkohol: 11,5%
CAVA Brut Nature
Vintype: Bobler, Cava
Fad: 1. Gæring i stål 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 30 mdr. Gem gerne 2 1/2 år. Rest sukker 2 g/L.
Druer: Xarel 40% Macaboe 30% Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Farve: Lys skinnende gul med grønne reflekser. Fine bobler der langsomt giver insisterende skum.
Næse: Intens og frisk aroma æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Livlig og frisk vin med masser af frugt. Cremet, frisk og insisterense i munden.
Velegnet: Grønne salater, hvid fisk, laks, tørre oste, cremet risotto, ristede og saltede mandler, chacuteri, retter med fedme og kryddrier og naturligvis blot til at nyde. Serveres kølig 8-9 grader
Alkohol: 11,5%
Blend: 100% Chardonnay 30% spredning over 3 årgange Dosage: 8g/L
For øjet: De muntre bobler skaber en tyk og cremet perlerække af fine små bobler som klær denne lyse og klare champagne. En smuk gylden champagne med fine grønne reflektioner.
I næsen: Den første duft er super frisk med hvide blomster noter. I glasset får man noter af fuldmodne gule stenfrugter med en fin og frisk mineralitet som afslutning.
En lækker, livlig og meget forfriskende champagne. Et lækkert glas med en finish der dvæler ved solmoden gul citronskal og en afslutning omkring en sart og blid bitterhed.
Denne champagne passer perfekt til aspargs med Mousseline sauce, smør stegt hvid fisk, seefood og skaldyr.
Blend: 100% Pinot Noir, 30% spredning over 3 år,
Dosage: 8g/L
For øjet: Levende, sparkling med masser af små fine bobler, som er med til at skabe den blege gyldne farve. En smuk, lys, sprød og klar champagne.
I næsen: Den første oplevelse i næsen er en fin duft af modne pærer og æbler. I glasset frigives en blød duft af honningkage-noter som sluttes af med et lille hint af kvæde.
En champegne der starter rund og blif, men skjuler en fin friskhed. Runder af med kandiserede frugtnoter og lukker med nobel og delikat bitterhed.
Passer perfekt til saltede snacks, Foie gras, kalv med svampe, grillet and med trøffelmayo.
Blend: 70% Pinot Noir 30% Chardonnay 30% spredning over 3 årgange Dosage: 8g/L
For øjet: Rig på på et tæt og smukt skum med et væld af små perlende bobler i overfladen. Øjet forkæles af en knivskarp klar gylden farve i glasset.
I næsen: Lokkende duft af modne druer tilsat duften af ristet brød og brioche. I glasset frigives mocca-noter i fin balance med mirabelle og blommelikør.
En indgang af let sødme, som fremhæver en fin balance af syre i denne champagne der har masser af krop og stadig en frisk frugtighed med et twist af saltet hav.
Perfekt til aperitif, kylling med champagne sauce, lyst kød og blot til nydelse.
Blend: 50% Pinot Noir 50% Chardonnay Dosage: 6g/L
Øjet: Et smukt skum ligger sig i overfladen og holder fast i mange små og tynde perlekæder af fine spæde bobler som strækker sig helt ned til gassets bund. En brilliant vin.
Næsen: Allerede ved den første duft afsløres den delikate udvikling på dfenne Champagne. Smukke noter af ristet brød blander sig med et elegangt og blidt strej af honning. Som afslutning rundes af med en note af sandeltræ.
En champagne med en indgang af friskhed og elegance so udvikler sig med kanel, moden citrus og nyslået græs. En glegant og straight finish med et strejf af varm sommerhvede.
Passer perfekt til: Mozarelle med modne tomater og god olivenolie, Kalvekød og sprød grillet gedeost med et strejf af honning
Blend: 50% Pinot Noir 50% Chardonnay Dosage: 8g/L
Øjet forkæles af rigt skum når vinen serveres i glaset . Livlige små bobler danner fine tynde perlekæder af små bobler i midten af glasset. I glasset er vinen krystalklar og blank gylden.
Næse: Første note i glasset er dyb, moden tørret frugt. Når vinen bevæger sig i glasset, fornemmer man noter af kanel med en afrunding af kandiserede gule stenfrugter.
Vin er fantastisk frisk, generøs og udtryksfuld med mirabelle, blomme, mango og varme noter af kanel. Smukt balanceret af restsukker med en lang og blød finish.
Passer perfekt til snegle med masser af persillesmør, røget laks med blinis og kalvekotelet med flødesovs.
Blend: 50% Pinot Noir 50% Chardonnay Spredning: 3 årgange Dosage: 8g/L
Øjet: Når vinen rammer glasset opåstår der en bølge af små fine bobler i hele glasset. Vinen er klar og skinnende gylden.
Næse: Det første man fornemmer er en modenhed samtidig med kandiseret frugt. Noter af bjerghonning forkæler næsen, når vinen luftes i glasset og afrundes med hints af kandis.
Vinen lander blød og rund i ganen og åbner op for en udtryksfuld friskhed af citrusnoter. Afslutninger er lang og fyldig.
Passer perfekt til pandestegt foie gras, grillet jomfruhummer og kæmperejer, stegt kammusling med tørret skinke.
Blend: 10% Pinot Noir 90% Chardonnay, Stål vats
Basisvin: 2011
Reserve vine: 30% over 3 år
Dosage: 8g/L
År for aftapning: 2012
Diskorked: Juli 2018
Øje: Små fine insisterende bobler som stiger til toppen med et fint skum på overfladen. Smuk fyldig lyserød med hints af laskefarvet. klar og elegant.
Næse: Frisk og frugtagtig ved første duft, derefter tydelig modenhed af kandiserede frugter med afrunding af valmue.
Palate: I gangen rund og smidig med en fremragende balande. Frugtigheden fra næsen mærkes tydeligt i munden. Lette aromaer af pink grape og appelsinskal. Lækker blød finish med blød længde.
Passer perfekt som appetitvækker, frisk lask og skaldyr. Desserter af røde frugter.
Blend: 75% Pinot Noir 25% Chardonnay 3 årgange Dosage: 8g/L
Øjet: Champagnen bruser smukt i glasset og danner en cremet vifte af fine tætte skum perler. Vinen er smuk gylden med klare grønne reflektioner.
Næse: Det første indtryl er en smul blød og moden note af tørret frugt. Kandiserede abrikoser blander sig med frisk honning og honningkager.
I ganen er vinen rund og livlig. Et fyldigt touch med en let og nobel bitterhed.
Passer perfekt som aperitif året rundt, grillet grønt, sommermad og henkogt frugt.
Blend: 60% Pinot Noir 40% Chardonnay, Spredning: 30% over 5 år Fosage: 8g/L
Øjet: Cremet rigt skum så snart vinen er i glasset. Livlige små bobler danne lange levende tætte perlekæder i den lyse, klare og gyldne vin.
Næse:Den første note er en imødekommende duftaf hvide blomster. Rundt i glasset tilbydes duft af moden frugt som afslutter med en delikat spicy note.
En friskhed som giver efter for en rund og moden oplevelse. Fantastisk fyldig og perfekt balanceret oplevelse.
Passer perfekt til asparges med musselin sauce, smørstegt hvid fisk og lette oste.
Le Buche - Olive
Chianti Superiore DOCG
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 90% og Merlot 10%
Håndplukkede druer. Kort maceration ca.25-30 dage i ståltanke. Derefter lagring 5 måneder i egetønder 2500l. og derefter 3-4 måneder i flaske.
Farve: Intyens rubinrød
Næse: Dyb og varm duft af viol, brombær og mørk og moden kirsebær.
Karakter: Rund og fløjlsblød meget harmonisk og vel balanceret, klassisk og med fine tanniner.
Velegnet : Fuglevildt, oksekød, simremad gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Fad: Alkohol gæring i ståltanke. Malolaktisk gæring i 54 hektoliter fransk ege tønde. Lagret i 500 l fransk eg i 6 - 9 nmdr. Derefter flaske 3 mdr. Ufiltreret.
Druer: Ruché 100%
Kun udvalgte druer fra syd/vest vendte skråninger
Farve: Mørk Rubinrød
Næse: Elegant duft af modne bær og krydderier
Karakter: Rund og fyldig, elegant smag af Piemontes krydderier.
Velegnet: Der traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske ege fade i 12 mdr.
Druer: Granacha 60% Tempranillo 30% Mazuelo 5% Graciano 5%
Farve: Mørk lilla på rubinrød baggrund med kirsebærrøde kanter.
Næse: Røde frugter, jordbær og blommer, træ, kompleks, spicy, fin og elegant.
Karakter: God struktur og volumen, noter af jordbær og solbær, vanilje og krydderier, lette tanniner, afrundet sødme.
Velegnet: Kødretter, grillet kød, fede fisk.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske egefade 18 mdr.
Druer : Granacha 25% Tempranillo 45% Mazuelo 15% Graciano 15%
Farve: Dyb intens rubinrød.
Næse: Noter af nybagt kage, røde frugter, cedertræ, varm og kompleks.
Karakter: Blød volumen, god og tæt struktur. Vanilje og hindbærkompot med afrundet sødme.
Velegnet: Grillet kød, and gryderetter. Lagret ost.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Fad: Alkohol gæring i franske ege tønder i 15 dage, derefter malolaktik gæring stål tanke og sidst i 25 hektoliter franske ege tønder i 6-9 mdr. 3 mdr. på flaske. Ufiltreret
Druer: Barbera 100% fra flere marker
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Trøflen over alle trøfler – Trøflernes diamant.
Også kaldet: Precius White, da den er meget dyrebar og indbringende for trøffelområderne.
Sæson fra oktober til december.
Den er meget anderledes end de sorte, den er glat i overfladen, lys nougat farvet og cremet hvid indeni. Den hvide trøffel en den mest intense og kraftfulde både i smag og duft. Har man først smagt en hvid trøffel, glemmer man aldrig denne specielle smag og duft.
Der skal ganske få gram til for at give smag og aroma til en hel ret.
Latin: Tuber Magnatum Pico
Sæson strækker sig fra november til marts.
Trøflens overflade er sort nopret og inden i er den meget mørk brun.
En meget kraftfuld, intens og velsmagende trøffel, nok den mest brugte, da den passer perfekt til stegt kød og vildt, fisk, pasta, æg og smør.
Har en markant og kraftig duft, hvor man fornemmer skovbund med mos og svampe.
Latin: Tuber Melanosporum vitt.
Vintype: Sød vin
Druer: Muscat. Overmodne druer kun håndplukket ved sen høst i oktober.
Fad: Kort kold maceration og flere ugers gæring ved 14-16 grader, derefter 5 måneder på stålfade.
Farve: Rav gul med gyldne nuancer..
Næse: Karakteristisk duft af muscatdruen, rosiner, honning og dyb sødme.
Karakter: Rund fyldt af sødme, fyldig og fløjlsblød i munden.
Velegnet: Fantastisk til cremet blåost, sprøde kager, chokolade og en smule meditation over livet. Nydelse.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Fad: 18 mdr på egefade
Druer: Cabernet og Merlot
Farve: Dyb klar rubinrød
Næse: Blomsterrig duft af lilla og pinkfarvede blomster, moden frugt med lidt karamel, tobak og vanilla.
Karakter: Tør, dyb, intens, velbalanceret med stor krop, personlighed og elegance.
Velegnet: Stegt og grillet kød, vildt, modne oste, ren nydelse.
Alkohol: 13%
Sæsonen starter i oktober og slutter i januar.
Trøflens overflade er sort og nopret, indvendig er trøflen fast og lysebrun.
Smager og dufter som sort sommertrøffel, dog er den en smule mere aromatisk.
Latin: Tuber Uncinatum Chatin
Vintype: Rødvin 6 mdr på ege fade
Druer: Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50%
Farve: Mørk rubinrød
Næse: Intens og fyldig af brombær, solbær, en smule viol, rød peber, vanilje og urter.
Karakter: Blød, rund og fyldig med modne tanniner og velafrundet eftersmag.
Velegnet: Charcuteri, grillet og krydret kød, ost.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Fad: 18 mdr i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket. En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber ogmasser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske toner som giver en fløjslblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tannier og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%