Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske ege fade i 12 mdr.
Druer: Granacha 60% Tempranillo 30% Mazuelo 5% Graciano 5%
Farve: Mørk lilla på rubinrød baggrund med kirsebærrøde kanter.
Næse: Røde frugter, jordbær og blommer, træ, kompleks, spicy, fin og elegant.
Karakter: God struktur og volumen, noter af jordbær og solbær, vanilje og krydderier, lette tanniner, afrundet sødme.
Velegnet: Kødretter, grillet kød, fede fisk.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske egefade 18 mdr.
Druer : Granacha 25% Tempranillo 45% Mazuelo 15% Graciano 15%
Farve: Dyb intens rubinrød.
Næse: Noter af nybagt kage, røde frugter, cedertræ, varm og kompleks.
Karakter: Blød volumen, god og tæt struktur. Vanilje og hindbærkompot med afrundet sødme.
Velegnet: Grillet kød, and gryderetter. Lagret ost.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14%
Type: Rødvin
Årgang: 2005
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke. Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset, hvor de nøje sorteres inden de indgår i produktionen.
Fad: Gæret i ståltank 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i ege fade 18 mdr. og på 18 mdr. flaske.
Farve: Dyb og mørk rubinrød
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe. Let røg.
Karakter: Silkeblød og glat som blød velour med god krop, krydret smag af moden frugt og solbær. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag. Ren forkælelse af smagsløgene.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost. Skal nydes.
Alkohol: 13%
Viñedos de Alfaro / Rioja Baja
Vintype: Hvidvin
Gæres med skind i en kort periode ved lav temperatur.
Langsom gæring ved 16-18 grader
Druer: Viura
Farve: Lys, klar gul med en grøn note.
Næse: Frisk citrus med noter af ananas og banan.
Karakter: Frisk og blød, med volumen og krop.
Velegnet : Paella, salater, fisk, skaldyr, lyst kød og som aperitif.
Serveres kølig 8 – 10 grader
Alkohol: 12,5%
Vintype: Rosé. Håndplukket fra egen vingård 15 år gamle vinstokke.
Fad: Kold maceration i tanke ved lav temperatur i 10 timer for at afgive farve. Gæres ved 15-18grader i specialtanke med mulighed for at kontrollere farve og sukkerindhold.
Drue: Granacha Tinto
Farve: Delikat lys pink, klar og lys
Næse: Røde frugter, jordbær, tranebær og citrus.
Karakter: Frugtig og frisk personlighed med toner af hindbær, melon og solbær. Rund og lækker finish.
Velegnet: Pasta, pizza, salat, hvid fisk, aperitif og bare til nydelse. Serveres kølig 8-10 grader
Alkohol: 13,5
Vintype: Rødvin. Blid og omhyggelig gæring i ståltanke.
Druer: Granacha 90% og Tempranillo 10%
Farve: Dyb kirsebærrød med et strejf af lilla
Næse: Solmoden hindbær, jordbær, solbær med strejf af krydderier og peber
Karakter: Kraftig, krydret, god volumen, lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Pastaretter, gode sovse, pizza, fjerkræ, grillet kød og lette oste. Serveres kølig 15 grader
Alkohol: 13,5
Vintype: Rødvin. Vinen produceres på ældre metoder med en gæringsproces, som skaber en let kulsyre i vinen. Vin som produceret gamle dage. Langsomt, gæring med hele druer.
Druer: Tempranillo 100%
Farve: Røde og violette toner, klar og intens i glasset.
Næse: Indbydende duft af hindbær og solbær.
Karakter: Frisk, blød og en hentydning af perler i munden, toner af hindbær, jordbær og lakrids.
Velegnet: Alene eller med tapas-snacks. Til gode salater, ost, pasta, fisk eller lette kødretter.
Alkohol: 13%
Type: Rødvin
Årgang: 2011
Druer: Tempranillo 90%, 37 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 24 år gamle stokke. Graciano 5%, 24 år gamle stokke. Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset, hvor de nøje sorteres inden de indgår i produktionen.
Fad: Gæret i ståltank 30 dage, lagret i ege fade 12 mdr. og på flaske 12 mdr.
Farve: Dyb rubinrød
Næse: Intens duft af mørke kirsebær, modne solbær, røde bær og noter af citrus.
Karakter: Silkeblød med god friskhed og smag af modne røde kirsebær og ribs. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost.
Alkohol: 13%