Vintype: Rødvin
Druer: 100% Tempranillo fra 4 forskellige kloner
Fad: Gæret stål og cement, 12 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Intens rød og dyb næsten ikke til at se igennem.
Næse: Kraftig duft af modne bær, antydning af karamel og træ fra fad. God mineralitet.
Karakter: Kraftig, saftig og velsmagende. Full body, med en masser af karakter velafbalanceret, blød og krydret. Lækker i munden.
Vin der tåler år i kælderen
Velegnet: Godt stegt eller grillet kød. Retter med krydderi og gode fede oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Cabernet Sauvignon
Fad: Gæret stål og cement, 6 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Intens mørk og dyb rød vin med en dyb kant og mørkviolet.
Næse: Kraftig og intens duft af både frisk og moden frugt. God mineralitet.
Karakter: Majestætisk struktur med fløjsagtig fylde og en elegant krop. Noter af grøn peber,paprika ny og ren eg samt fine bløde tanniner.
Vinen udvikler sig stadig i flasken.
Velegnet: Passer perfekt supper, fyldige salater, gryderetter og Manchego-ost.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Syrah
Fad: Gæret i stål og cement, 3 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Mørk, dyb og intens rød.
Næse: Mørke bær, middelhavs krydderi med et svirp af mint. God mineralitet.
Karakter: Mineralsk, fyldig med masser af krop, frisk og sprød, let at nyde. Super blend med lang og behagelig eftersmag.
Velegnet: Kød stegt eller grillet, grøntsagsretter, kraftige salater og oste.
Alkohol: 13,5%
Pietro Beconcini / Toscana
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 70%, Colorino, Canaiolo og Malvasia Nera 30%. 11 dages maceration med skind i glas beklædet cementfade derefter 6 mdr på cementfade og 4 mdr på flaske.
Farve: Klar dyb rød
Næse: Dyb og varm duft af viol og mørk kirsebær.
Karakter: Rund med karakter, let syre og klar eftersmag.
Velegnet : Forretter, lyst kød, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin
Druer: 90% Tempranillo 10% Merlot
Fad: Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr.
Farve: Kirsebærrød
Næse: Mineralsk, blomster med viol, kirsebær og jordbær.
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars in Vitro: Kunst i glas / flaske.
En stærk bjergvin som præsenterer sit territorium, med mineral og bær. Frisk og lang eftersmag som præsenterer Merlot´s blomsterrige karakter.
Velegnet: Grill, fed fisk, tapas, kan nydes til enhver lejlighed.
Alkohol: 14%
Druer: 100% Cabernet Sauvignon
Fad: Gæret i ståltanke.
24 mdr i cementtanke og 18 mdr. i franske ege fade 300l.
Farve: Dyb blomme
Næse: Moden næse med noter af solbær, krydderurter, sort peber, chokolade og cedertræ.
Karakter: Skabt i mindet om venner.
Friske tanniner, meget volume, behagelig og elegant med lang eftersmag.
Velegnet: Kødretter, lette oste, grill eller blot til nydelse og reflektion.
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Druer: 40% Tempranillo 40% Cabernet Sauvignon 20% Merlot.
Fad: Langsom, naturlig gæring og filtrering.
Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. I franske ege fade 300l.
Farve: Dyb rubinrød med violette toner
Næse: Kompleks frisk duft af moden rød og sort frugt .
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars Nova: Ny kunst.
En dyb, elegant og feminin vin, med balsamiske noter, lakrids, solbær og krydderurter, delikat og lang eftersmag.
En ekstraordinær og stærk repræsentant for sit område.
Velegnet: Kødretter, lette oste, grill eller blot til nydelse og reflektion.
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Barbera. Kun håndplukket.
Fad: Gæret på ståltanke lagret på i 14 mdr. på franske egefade
Farve: Rubinrød med mørke røde toner
Næse: Mørke røde mode frugter og bær, krydderier og ristede noter
Karakter: Varm og harmonisk, god struktur og insisterende. Eftersmag med behagelige tanniner.
Velegnet: Stegt og grillet kød og modne oste.
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin stål gæring
Druer: Cabernet Sauvignon
Farve: Dyb rubinrød
Næse: Stærk karakter, peber, jordbær, hindbær, meget aromatisk.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
SUTTO / Venedig
Vintype: Rødvin
18 mdr på egefade
Druer: Merlot 100%
Farve: Mørk og klar rubinrød
Næse: Skovbær, brombær og let krydret.
Karakter: Vin med karakter og gennemslagskraft.
Tør, rund og dyb med lang eftersmag.
Vin der emmer af nydelse.
Velegnet : Grill, kød og vildt.
Alkohol: 13%
Le Buche - Olive
Chianti Superiore DOCG
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 90% og Merlot 10%
Håndplukkede druer. Kort maceration ca.25-30 dage i ståltanke. Derefter lagring 5 måneder i egetønder 2500l. og derefter 3-4 måneder i flaske.
Farve: Intyens rubinrød
Næse: Dyb og varm duft af viol, brombær og mørk og moden kirsebær.
Karakter: Rund og fløjlsblød meget harmonisk og vel balanceret, klassisk og med fine tanniner.
Velegnet : Fuglevildt, oksekød, simremad gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Fad: Alkohol gæring i ståltanke. Malolaktisk gæring i 54 hektoliter fransk ege tønde. Lagret i 500 l fransk eg i 6 - 9 nmdr. Derefter flaske 3 mdr. Ufiltreret.
Druer: Ruché 100%
Kun udvalgte druer fra syd/vest vendte skråninger
Farve: Mørk Rubinrød
Næse: Elegant duft af modne bær og krydderier
Karakter: Rund og fyldig, elegant smag af Piemontes krydderier.
Velegnet: Der traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske ege fade i 12 mdr.
Druer: Granacha 60% Tempranillo 30% Mazuelo 5% Graciano 5%
Farve: Mørk lilla på rubinrød baggrund med kirsebærrøde kanter.
Næse: Røde frugter, jordbær og blommer, træ, kompleks, spicy, fin og elegant.
Karakter: God struktur og volumen, noter af jordbær og solbær, vanilje og krydderier, lette tanniner, afrundet sødme.
Velegnet: Kødretter, grillet kød, fede fisk.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske egefade 18 mdr.
Druer : Granacha 25% Tempranillo 45% Mazuelo 15% Graciano 15%
Farve: Dyb intens rubinrød.
Næse: Noter af nybagt kage, røde frugter, cedertræ, varm og kompleks.
Karakter: Blød volumen, god og tæt struktur. Vanilje og hindbærkompot med afrundet sødme.
Velegnet: Grillet kød, and gryderetter. Lagret ost.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Fad: Alkohol gæring i franske ege tønder i 15 dage, derefter malolaktik gæring stål tanke og sidst i 25 hektoliter franske ege tønder i 6-9 mdr. 3 mdr. på flaske. Ufiltreret
Druer: Barbera 100% fra flere marker
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Fad: 18 mdr på egefade
Druer: Cabernet og Merlot
Farve: Dyb klar rubinrød
Næse: Blomsterrig duft af lilla og pinkfarvede blomster, moden frugt med lidt karamel, tobak og vanilla.
Karakter: Tør, dyb, intens, velbalanceret med stor krop, personlighed og elegance.
Velegnet: Stegt og grillet kød, vildt, modne oste, ren nydelse.
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin 6 mdr på ege fade
Druer: Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50%
Farve: Mørk rubinrød
Næse: Intens og fyldig af brombær, solbær, en smule viol, rød peber, vanilje og urter.
Karakter: Blød, rund og fyldig med modne tanniner og velafrundet eftersmag.
Velegnet: Charcuteri, grillet og krydret kød, ost.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Fad: 18 mdr i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket. En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber ogmasser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske toner som giver en fløjslblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tannier og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin 9 mdr på franske egefade
Druer: Tempranillo, Cabernet Sauvignon
Farve: Dyb kirsebærrød
Næse: Intens og fyldig af modne frugter, let røg
Karakter: Modne røde bær, fyldig og intens, krydderier med lette tanniner og god eftersmag.
Velegnet: Til tapas, grillet og krydret kød.
Alkohol: 15%
Vintype: Rødvin
Fad: 14 mdr i 225 l egefade
Druer: Merlot
Farve: Mørk og dyb rubinrød
Næse: Kompleks krydret og intens duft af eucalyptos, cacao, jordbær, let røg fra eg.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, bløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med lang og intens eftersmag.
Velegnet: Vildt, røget mad, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Vintype: Rødvin
Fad: Lagres 12 mdr på fransk egefade og 24 mdr i flaske
Druer: Cabernet Sauvignon
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød
Næse: Intens og fyldig af jordens frugter, brombær, trøffel, kanel, rød peber og vanilje .
Karakter: Modne bær, tobak, grønne peberkorn og brødskorpe. Lang, moden og blød eftersmag.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Druer: Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon
Farve: Klar dyb rød
Næse: Frugtig og frisk,kirsebær.
Karakter: Mange nuancer røde bær, jordbær, kirsebær, caramel, lakrids, cremet og rund med lette tanniner og syre.
Velegnet: Til snacks, tapas, fisk, pasta, lyst og krydret kød.
Alkohol: 13,5%
Type: Rødvin
Årgang: 2005
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke. Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset, hvor de nøje sorteres inden de indgår i produktionen.
Fad: Gæret i ståltank 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i ege fade 18 mdr. og på 18 mdr. flaske.
Farve: Dyb og mørk rubinrød
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe. Let røg.
Karakter: Silkeblød og glat som blød velour med god krop, krydret smag af moden frugt og solbær. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag. Ren forkælelse af smagsløgene.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost. Skal nydes.
Alkohol: 13%
Bodega Fragas do Lecer Monterrei D.O.
Bodega Fragas do Lecer
Galicien - Monterrei
Vintype: Rødvin
Druer: Mencia 100%
Fad: Kold maceration 2 uger.
En del af vinen lagres i stål og resten i franske fade ca 7 mdr. Derefter 3 mdr i flaske
Farve: Mørk og dyb megt tæt i glasset.
Næse: En smuk symfoni af dybe dyfte, mørke modne frugter, krydderurter, sort peber, eucalyptus og vanilla.
Karakter: Frisk og frugtig med fløjlsbløde tanniner. Moden frugt med krydderi og sort peber.Intens og elegang med lang eftersmag.
Velegnet: Lam, and, steak tatare, risotto, fjerkræ, grillet lyst kød.
Alkohol: 14%
Gordo er festlig vin i en casual stil. En behagelig vin, akkurat som den mand vinen er opkaldt efter: El Gordo, Luis Marin. Denne vin er skabt ved omhyggeligt at udvælge de modne druer på det optimale tidspunkt og benytte sig af de mest moderne og optimerede produktionsprocesser. Vinen er et resultat af livslang viden omkring dyrkning, udvikling og interesse i ”Winemaking”.
Vintype: Rødvin
Druer: Merlot 100%
Farve: Intens mørk kirsebær
Næse: Fin duft af solbær og brombær med en snert af lakrids.
Karakter: Lette tanniner, meget aromatisk, rund, letkrydret og intens, velkombineret med en fin eftersmag.
Velegnet: Passer til alt kød, fjerkræ og lette oste. Kan blot nydes.
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Tempranillo
Fad: Gæret i stål og cement, 3mdr franske egefade
Farve: Mørk og intens rød
Næse: Røde bær, vanilje og lidt ristet krumme. God mineralitet.
Karakter: Stærk krop, med krydderier, frisk og fyldig med krydderier. Meget behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Kødretter, pastaretter, krydretmad, sommer mad og oste.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Druer: Tempranillo / Garnacha
Fad: Gæret og lagret i gamle cementfade i ganske kort tid.
Farve: Elegant og klar rød med violette toner.
Næse: Intens, fyldig og aromatisk med noter af frugt og bær. God mineralitet.
Karakter: Elegant, dyb og insisterende, super blød i munden. Fyldig, saftig og frugtig.
Velegnet: Kød, fisk, grøntretter, kraftige salatyer og oste. Blot til nydelse.
Alkohol: 13,5%
Le Buche - Olive
I Puri - Merlot
Vintype: Rødvin
Druer: Merlot
Special edition. Enkelt mark.
Farve:
Næse:
Karakter:
Velegnet :
Alkohol:
Vintype: Rødvin
Druer: Garnacha fra minimun 70 år gamle stokke
Fad: Langsom, naturlig gæring, ufiltreret.
Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. I franske ege fade 300l.
Farve: Varm, dyb og mørk rubinrød med violette toner.
Næse: Kompleks frisk duft af varm moden rød og mørk frugt med en fræk spicy kant
Karakter: En elegent og powerfuld fuldblodsgarnacha. Dyb, frugtig, koncentreret med bløde tanniner. En vin med renhed og personlighed.
Velegnet: Hele grillsæsonen - et glas på terrassen, til kylling med hvidløg, stegt svin og bløde camenbert oste.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Fad: 14 mdr på franske og australske egefad og 6 mdr på flaske.
Druer: Tempranillo 100%
Farve: Dybrød med violette toner
Næse: Frugtig og intens med mineralsk duft.
Karakter: Som en blød Tempranillo, meget kompleks med mineral og let syre.
Velegnet: Stegt kød, vildt og retter med chokolade.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Fad: Alkoholgæring i 25 hektoliter franske ege tønder i 25 dage, derefter malolaktisk gæring egefade og lagringi 500l ege fade i 18 mdr. og endelig 6 mdr. på flaske. Ufiltreret.Kan gemmes i 10-15 år.
Druer: Barbera 100%
Kun druer fra Castlet of Montemagno, meget gamle vinstokke, som kun producerer ganske få og meget koncentrerede druer.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Vin med stor personlighed og karakter, god syre med noter af blommer og nellike.
Velegnet: Til alle former for kød, gerne krydret med peber samt til gode oste.
Alkohol: 14%
Le Buche - Olive
Le Buche IGT Toscana Super Toscaner
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 70% og blend af internationale druer 30%
Håndplukkede druer. Gæring med skind i ca 25-30 dage. Efter seperation fra skind kort tids hvile i 10hl tønder , derefter i seperate egefade i 18 måneder og efter blend 6 måneder i flaske.
Farve: Mørk dyb rubinrød
Næse: Dyb og varm duft af viol , solbær og mørke modne kirsebær.
Karakter: Rund, blød og rund med karakter, og tanniner, en rigtig super toscaner.
Velegnet : En vin til mørkt kød, simreretter gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 40% Merlot 60% Cabernet Sauvignon. Lagret 24 mdr. i cement tank og 18 mdr. i fransk eg
Farve: Intens bourgogne rød
Næse: Dyb kompleks duft af krydderier, sort peber, mineralsk, balsamiske noter og chokolade.
Karakter: Oversat fra latin betyder Mácula : mærke/et tegn til at huske denne vin. Mácula er også den centrale plet i retina, som gør os i stand til at se klart. Powerfuld, koncentreret, maskulin, rund noter af træ, blomster, violer med lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Kraftige kødretter, vildt, grill og kraftige oste.
Alkohol: 15%
Vintype: Rødvin
Druer: 50% Sangiovese 50% Malvasia Nera
Fad: 12 mdr på franske egefade og 6 mdr. på flaske
Farve: Mørk rubinrød
Næse: Dyb, mørke bær og vanilla.
Karakter: Blød og rund typisk karakter for Malvasia, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet kød, due, fasan og let modne oste.
Alkohol: 13,5%
Le Buche - Olive
Memento IGT Toscana
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese 50% og Syrah 50%
Håndplukkede druer. Maceration med skind ca.25-30 dage i ståltanke. Der efter lagres Syrah i egefade og Sangiovese i ca. 24 måneder i egetønder 2500l. Efter blend i nye og gamle egefade ca. 12 måneder og i flaske 12 - 18 måneder.
Farve: Intens mørk og dyb rubinrød
Næse: Dyb og varm duft af solbær, krydderurter, peber og mørk og moden kirsebær.
Karakter: Rund og fløjlsblød, mørke bær, peber, chokolade og med fine tanniner.
Velegnet : Oksekød, simremad, fede sovse og gode tunge oste.
Alkohol: 14,5%
Sutto Merlot / Venedig
Vintype: Rødvin Stållagret
Druer: Merlot 100%
Farve: Dyb rubinrød
Næse: Røde frugter, blomme, kirsebær, krydderier som peber og kanel.
Karakter: Intens med modne røde frugter og tanniner
Velegnet : Rødt kød og mørkt fjerkræ
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin
Fad: Gæring alkohol og malolaktik i ståltanke. Lagring i 500 l franske ege fade i 24 - 36 mdr. og derefter på flaske i 12 mdr. Ufiltreret. Kan gemmes 20 år.
Druer: Ruché 100 %
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, vanilje, lakrids, krydderier og modne kirsebær
Karakter: Rund og fyldig med en god balance i syre og modne fugter. En vin fyldt med karakter. God og blød eftersmag
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød gode oste.
Alkohol: 15%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Petit Verdot
Fad: Gæret i stål og cement, 15 mdr. i nye franske og amerikanske egefade.
Farve: Mørk, klar og dyb granatrød
Næse: Kraftig næse af modne frugter, grønne noter og krydderurter, kompleks og elegant. God mineralitet.
Karakter: Potent og kraftig vin. Masser af krop og smag, lang blød smag i hele munden med meget karakter og lang, dyb og kraftfuld eftersmag.Perfekt blend og balance.
Vin der tåler år i kælderen
Velegnet: Simreretter, godt stegt eller grillet kød.
Alkohol: 14,1%
Vintype: Rødvin
Fad: 18 mdr slovenske egefade og 8 mdr. på flaske
Druer: 85% Sangiovese 15% Canaiolo
Farve: Mørk rubinrød
Næse: Dybe mørke bær, frugt og vanilla.
Karakter: Fløjlsblød og rund, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet og stegt kød og let modne oste.
Alkohol: 14%
Le Buche - Olive
Primaio
Vintype: Rødvin
Druer: Sangiovese, Cabernet Franc og Merlot
Håndplukkede druer.Kort maceration ca. 10-15 dage i ståltanke. Derefter lagring 5 måneder i ståltanke og 2 måneder i flaske.
Farve: Klar dyb rød
Næse: Dyb og varm duft af viol , brombær og mørk kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter, let syre og klar eftersmag. Nem at drikke.
Velegnet : Forretter, lyst kød, pastaretter, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 14%
Le Buche - Olive
Pugnitello IGT Toscana
Vintype: Rødvin
Druer: Pugnitello
Håndplukkede druer. Maceration med skind ca. 25-30 dage i ståltanke. Der efter lagring 12 måneder i egetønder 10hl. derefter 24 måneder i flaske.
Farve: Intens mørk violet.
Næse: Frugtig duft med solbær, krydderurter og peber.
Karakter: Rund, med røde bær, krydderurter og god syre. Vin med stor personlighed.
Er blandt de 100 bedste vine i Toscana
Velegnet : Grillet kød, gode sovse, bagte tomater og fede oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin. Blid og omhyggelig gæring i ståltanke.
Druer: Granacha 90% og Tempranillo 10%
Farve: Dyb kirsebærrød med et strejf af lilla
Næse: Solmoden hindbær, jordbær, solbær med strejf af krydderier og peber
Karakter: Kraftig, krydret, god volumen, lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Pastaretter, gode sovse, pizza, fjerkræ, grillet kød og lette oste. Serveres kølig 15 grader
Alkohol: 13,5