Vintype: Rødvin
Druer: 100% Tempranillo fra 4 forskellige kloner
Fad: Gæret stål og cement, 12 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Intens rød og dyb næsten ikke til at se igennem.
Næse: Kraftig duft af modne bær, antydning af karamel og træ fra fad. God mineralitet.
Karakter: Kraftig, saftig og velsmagende. Full body, med en masser af karakter velafbalanceret, blød og krydret. Lækker i munden.
Vin der tåler år i kælderen
Velegnet: Godt stegt eller grillet kød. Retter med krydderi og gode fede oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Syrah
Fad: Gæret i stål og cement, 3 mdr. i nye franske og amerikanske egefade
Farve: Mørk, dyb og intens rød.
Næse: Mørke bær, middelhavs krydderi med et svirp af mint. God mineralitet.
Karakter: Mineralsk, fyldig med masser af krop, frisk og sprød, let at nyde. Super blend med lang og behagelig eftersmag.
Velegnet: Kød stegt eller grillet, grøntsagsretter, kraftige salater og oste.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Hvidvin
Druer: Blend af Sauvignon Blanch,Chardonnay og Verdejo.
Fad: Fermenteret i stål og lagret 6 mdr på bærmen
Farve: Medium strågul
Næse: Blomsterrig frisk duft, lyse frugter, hvide blomster, stikkelsbær og lidt krydderurter. God mineralitet.
Karakter: Kompleks vin, frisk og elegant med forfriskende syrlighed og lang og cremet eftersmag. God mineralitet og et lille bittert svirp til afrunding.
Velegnet: Nydes som et glas men også til salater, lyse kødretter som kylling og fisk, pasta og risretter
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 90% Tempranillo 10% Merlot
Fad: Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr.
Farve: Kirsebærrød
Næse: Mineralsk, blomster med viol, kirsebær og jordbær.
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars in Vitro: Kunst i glas / flaske.
En stærk bjergvin som præsenterer sit territorium, med mineral og bær. Frisk og lang eftersmag som præsenterer Merlot´s blomsterrige karakter.
Velegnet: Grill, fed fisk, tapas, kan nydes til enhver lejlighed.
Alkohol: 14%
Druer: 100% Cabernet Sauvignon
Fad: Gæret i ståltanke.
24 mdr i cementtanke og 18 mdr. i franske ege fade 300l.
Farve: Dyb blomme
Næse: Moden næse med noter af solbær, krydderurter, sort peber, chokolade og cedertræ.
Karakter: Skabt i mindet om venner.
Friske tanniner, meget volume, behagelig og elegant med lang eftersmag.
Velegnet: Kødretter, lette oste, grill eller blot til nydelse og reflektion.
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Druer: 40% Tempranillo 40% Cabernet Sauvignon 20% Merlot.
Fad: Langsom, naturlig gæring og filtrering.
Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. I franske ege fade 300l.
Farve: Dyb rubinrød med violette toner
Næse: Kompleks frisk duft af moden rød og sort frugt .
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars Nova: Ny kunst.
En dyb, elegant og feminin vin, med balsamiske noter, lakrids, solbær og krydderurter, delikat og lang eftersmag.
En ekstraordinær og stærk repræsentant for sit område.
Velegnet: Kødretter, lette oste, grill eller blot til nydelse og reflektion.
Alkohol: 14%
Bodega Quinta de Couselo Rais Baixas D.O.
Bodega Quinta Couselo
Galicien - Rais Baixas
Vintype: Hvidvin
Druer: Albariño 100%
Fad: Kold maceration. 4 mdr i stål on lees.
Farve: Lys klar gul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med hvide blomster lime og lemon
Karakter: Ren og mineralsk. Fin smag af røde æbler og gule pærer. lækker tør med frisk eftersmag.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, let cremet blå ost.
Alkohol: 12,8%
Bodega y Viñedos Pazo Casanova Ribeiro D.O.
Pazo Casanova
Galicien - Ribeiro
Vintype: Hvidvin
Druer: Treixadura 80% resten fordelt på: Godello, Loureira og Albariño
Fad: 4 mdr. stål på fine lees derefter 2 mdr på flaske
Farve: Lys strågul.
Næse: Mineralsk, orangeblomst og krydderurter.
Karakter: Cremet og rund med friskhed, god balance og volume, elegant og blød.
Velegnet: Hvide fisk, lyst grillet kød og gode fyldige salater.
Alkohol: 12,%
Tandem / Navarra
Casual
Vintype: Rosé På latin Casualis som betyder "by accident", luckily, heldigvis.
Fad: Gæres med skind 7 timer i ståltanke, derefter langsom gæring ved 16 grader i cement tanke.
Druer: Granacha og Graciano.
Farve: Smuk blød, let bleg pink med et let violet skær.
Næse: Kompleks duft med sprudlende rød frugt, caramel og røde rosenblade.
Karakter: Fyldig i munden, duften af vinen markerer sig i smagen, frisk med behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Aperitif, skaldyr, salater, kylling, lette oste, skal bare nydes en dag hvor solen skinner.
Alkohol: 14%
Vintype: Hvidvin Fermenteret i stål ved max 16 grader i 23 dage. Vild gær. Herefter 4 måneder on lees
Druer: Viura
Farve: Flot gul med grønne reflekser
Næse: Elegant i næsen mineralsk duft med pære, hvide blomster, fennikel og grøn te.
Karakter: Levende frisk, mineralsk og imødekommende.
Velegnet: Aperitif, sushi, salater, grillet grønt og pasta
Alkohol: 12,5%
Arrels Montau de Sadurni
Cava Brut Nature Gran Reserva
Vintype: Bobler, Cava
Fad: 1. Gæring i stål 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 3 år. Rest sukker 7 g/L.
Druer: Xarel 40% Macaboe 30% Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Farve: Lys gylden med grønne reflekser.
Fine bobler der langsomt giver tæt og insisterende skum.
Næse: Intens aroma af modne æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Tæt vin med et tvist af alder og masser af nuancer, cremet, elegant og insisterense i munden.
Velegnet: Østers, hvid fisk, gedeost, risretter fjerkræ, chacuteri og naturligvis blot til at nyde. Serveres kølig 8-9 grader
Alkohol: 11,5%
CAVA Brut Nature
Vintype: Bobler, Cava
Fad: 1. Gæring i stål 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 30 mdr. Gem gerne 2 1/2 år. Rest sukker 2 g/L.
Druer: Xarel 40% Macaboe 30% Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Farve: Lys skinnende gul med grønne reflekser. Fine bobler der langsomt giver insisterende skum.
Næse: Intens og frisk aroma æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Livlig og frisk vin med masser af frugt. Cremet, frisk og insisterense i munden.
Velegnet: Grønne salater, hvid fisk, laks, tørre oste, cremet risotto, ristede og saltede mandler, chacuteri, retter med fedme og kryddrier og naturligvis blot til at nyde. Serveres kølig 8-9 grader
Alkohol: 11,5%
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske ege fade i 12 mdr.
Druer: Granacha 60% Tempranillo 30% Mazuelo 5% Graciano 5%
Farve: Mørk lilla på rubinrød baggrund med kirsebærrøde kanter.
Næse: Røde frugter, jordbær og blommer, træ, kompleks, spicy, fin og elegant.
Karakter: God struktur og volumen, noter af jordbær og solbær, vanilje og krydderier, lette tanniner, afrundet sødme.
Velegnet: Kødretter, grillet kød, fede fisk.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske egefade 18 mdr.
Druer : Granacha 25% Tempranillo 45% Mazuelo 15% Graciano 15%
Farve: Dyb intens rubinrød.
Næse: Noter af nybagt kage, røde frugter, cedertræ, varm og kompleks.
Karakter: Blød volumen, god og tæt struktur. Vanilje og hindbærkompot med afrundet sødme.
Velegnet: Grillet kød, and gryderetter. Lagret ost.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin 6 mdr på ege fade
Druer: Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50%
Farve: Mørk rubinrød
Næse: Intens og fyldig af brombær, solbær, en smule viol, rød peber, vanilje og urter.
Karakter: Blød, rund og fyldig med modne tanniner og velafrundet eftersmag.
Velegnet: Charcuteri, grillet og krydret kød, ost.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin
Fad: 18 mdr i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket. En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber ogmasser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske toner som giver en fløjslblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tannier og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin 9 mdr på franske egefade
Druer: Tempranillo, Cabernet Sauvignon
Farve: Dyb kirsebærrød
Næse: Intens og fyldig af modne frugter, let røg
Karakter: Modne røde bær, fyldig og intens, krydderier med lette tanniner og god eftersmag.
Velegnet: Til tapas, grillet og krydret kød.
Alkohol: 15%
Vintype: Rødvin
Fad: 14 mdr i 225 l egefade
Druer: Merlot
Farve: Mørk og dyb rubinrød
Næse: Kompleks krydret og intens duft af eucalyptos, cacao, jordbær, let røg fra eg.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, bløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med lang og intens eftersmag.
Velegnet: Vildt, røget mad, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Vintype: Rødvin
Fad: Lagres 12 mdr på fransk egefade og 24 mdr i flaske
Druer: Cabernet Sauvignon
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød
Næse: Intens og fyldig af jordens frugter, brombær, trøffel, kanel, rød peber og vanilje .
Karakter: Modne bær, tobak, grønne peberkorn og brødskorpe. Lang, moden og blød eftersmag.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rosé
Druer: Cabernet Sauvignon 100%
Farve: Mørk rosa som jordbærsaft
Næse: Jordbær, karamel
Karakter: Frugtig, jordbær, skovbær, peber, velbalanceret syre, dyb og rund
Velegnet: Som starter til fjerkræ, pasta, laks
Alkohol: 14%
Vintype: Rødvin
Druer: Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon
Farve: Klar dyb rød
Næse: Frugtig og frisk,kirsebær.
Karakter: Mange nuancer røde bær, jordbær, kirsebær, caramel, lakrids, cremet og rund med lette tanniner og syre.
Velegnet: Til snacks, tapas, fisk, pasta, lyst og krydret kød.
Alkohol: 13,5%
Type: Rødvin
Årgang: 2005
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke. Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset, hvor de nøje sorteres inden de indgår i produktionen.
Fad: Gæret i ståltank 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i ege fade 18 mdr. og på 18 mdr. flaske.
Farve: Dyb og mørk rubinrød
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe. Let røg.
Karakter: Silkeblød og glat som blød velour med god krop, krydret smag af moden frugt og solbær. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag. Ren forkælelse af smagsløgene.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost. Skal nydes.
Alkohol: 13%
Bodega y Viñedos Pazo Casanova Ribeiro D.O.
Finca Vviñoa
Galicien -
Vintype: Hvidvin
Druer: Treixadura 80% resten fordelt på: Godello, Loureira og Albariño
Fad: 6 mdr. stål på fine lees derefter 2 mdr på flaske
Farve: Lys gul med grønne noter.
Næse: Mineralsk, modne stenfrugter og hvide blomster.
Karakter: Cremet og rund med friskhed , lang og behagelig eftersmag.
Velegnet: Hvide fisk, lette cremede oste, lyst grillet kød og gode fyldige salater.
Alkohol: 12,5%
Flot årgang med 2 flotte priser på International Wine Challange i London:
Finca Viñoa 2017 Finca Viñoa Best white fra Ribeiro
Finca Viñoa 2017 Finca Viñoa Best Spanish white
Bodega Fragas do Lecer Monterrei D.O.
Bodega Fragas do Lecer
Galicien - Monterrei
Vintype: Hvidvin
Druer: Godello 100%
Fad: Gæret i fransk eg, lagret i 3 mdr. med naturligt bundfald og kun naturlig filtration
Farve: Lys gylden
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med mandarin, modne æbler, fersken og kamille.
Karakter: Ren og mineralsk cremet og frugtig med en god balance af syre. Delikat og lang eftersmag.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, salat og cremet let ost.
Alkohol: 13%
Bodega Fragas do Lecer Monterrei D.O.
Bodega Fragas do Lecer
Galicien - Monterrei
Vintype: Rødvin
Druer: Mencia 100%
Fad: Kold maceration 2 uger.
En del af vinen lagres i stål og resten i franske fade ca 7 mdr. Derefter 3 mdr i flaske
Farve: Mørk og dyb megt tæt i glasset.
Næse: En smuk symfoni af dybe dyfte, mørke modne frugter, krydderurter, sort peber, eucalyptus og vanilla.
Karakter: Frisk og frugtig med fløjlsbløde tanniner. Moden frugt med krydderi og sort peber.Intens og elegang med lang eftersmag.
Velegnet: Lam, and, steak tatare, risotto, fjerkræ, grillet lyst kød.
Alkohol: 14%
Bodega Fragas do Lecer Monterrei D.O.
Bodega Fragas do Lecer
Galicien - Monterrei
Vintype: Hvidvin
Druer: Godello 60% Treixadura 40%
Fad: Gæret i fransk eg, lagret i 3 mdr. med naturligt bundfald og kun naturlig filtration
Farve: Lys og klar citrongul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med rød grape, fersken og pære. Lette hvide blomster.
Karakter: Ren og mineralsk cremet og frugtig. Tør og blød. Delikat og lang eftersmag.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, salat og cremet let ost.
Alkohol: 13%
Gordo er festlig vin i en casual stil. En behagelig vin, akkurat som den mand vinen er opkaldt efter. El Gordo, Luis Marin som har skabt denne vin, ved omhyggeligt at udvælge de modne druer på det optimale tidspunkt og benytte moderne produktionsprocesser. Vinen er et resultat af livslang viden omkring dyrkning, udvikling og interesse i ”Winemaking”.
Vintype: Hvidvin
Druer: Macabeo 100%
Farve: Lys strågul
Næse: Frugtig med æble og kirsebær.
Karakter: Blød og frisk med let syre som gør vinen let og levende. Frugtig med noter af modne æbler.
Velegnet: Passer til fisk, skaldyr, grønt, salat og pasta. Kan blot nydes.
Alkohol: 13%
Gordo er festlig vin i en casual stil. En behagelig vin, akkurat som den mand vinen er opkaldt efter: El Gordo, Luis Marin. Denne vin er skabt ved omhyggeligt at udvælge de modne druer på det optimale tidspunkt og benytte sig af de mest moderne og optimerede produktionsprocesser. Vinen er et resultat af livslang viden omkring dyrkning, udvikling og interesse i ”Winemaking”.
Vintype: Rødvin
Druer: Merlot 100%
Farve: Intens mørk kirsebær
Næse: Fin duft af solbær og brombær med en snert af lakrids.
Karakter: Lette tanniner, meget aromatisk, rund, letkrydret og intens, velkombineret med en fin eftersmag.
Velegnet: Passer til alt kød, fjerkræ og lette oste. Kan blot nydes.
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Tempranillo
Fad: Gæret i stål og cement, 3mdr franske egefade
Farve: Mørk og intens rød
Næse: Røde bær, vanilje og lidt ristet krumme. God mineralitet.
Karakter: Stærk krop, med krydderier, frisk og fyldig med krydderier. Meget behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Kødretter, pastaretter, krydretmad, sommer mad og oste.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Druer: Tempranillo / Garnacha
Fad: Gæret og lagret i gamle cementfade i ganske kort tid.
Farve: Elegant og klar rød med violette toner.
Næse: Intens, fyldig og aromatisk med noter af frugt og bær. God mineralitet.
Karakter: Elegant, dyb og insisterende, super blød i munden. Fyldig, saftig og frugtig.
Velegnet: Kød, fisk, grøntretter, kraftige salatyer og oste. Blot til nydelse.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Hvidvin
Druer: Viura
Fad: Gæret i fransk eg, lagret i 3 mdr. med naturligt bundfald og kun naturlig filtration
Farve: Gylden gul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med abrikos, pære, hvide blomster.
Karakter: Oversat fra latin betyder Inmácula : ren, uden pletter.
Den specielle lagring skaber en vin med optimal struktur og kompleksitet. Smagen er blid, men insisterende med lang og dejlig eftersmag.
Velegnet: Aperitif, lyst kød og fisk
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin
Druer: Garnacha fra minimun 70 år gamle stokke
Fad: Langsom, naturlig gæring, ufiltreret.
Gæret i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. I franske ege fade 300l.
Farve: Varm, dyb og mørk rubinrød med violette toner.
Næse: Kompleks frisk duft af varm moden rød og mørk frugt med en fræk spicy kant
Karakter: En elegent og powerfuld fuldblodsgarnacha. Dyb, frugtig, koncentreret med bløde tanniner. En vin med renhed og personlighed.
Velegnet: Hele grillsæsonen - et glas på terrassen, til kylling med hvidløg, stegt svin og bløde camenbert oste.
Alkohol: 13,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 40% Merlot 60% Cabernet Sauvignon. Lagret 24 mdr. i cement tank og 18 mdr. i fransk eg
Farve: Intens bourgogne rød
Næse: Dyb kompleks duft af krydderier, sort peber, mineralsk, balsamiske noter og chokolade.
Karakter: Oversat fra latin betyder Mácula : mærke/et tegn til at huske denne vin. Mácula er også den centrale plet i retina, som gør os i stand til at se klart. Powerfuld, koncentreret, maskulin, rund noter af træ, blomster, violer med lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Kraftige kødretter, vildt, grill og kraftige oste.
Alkohol: 15%
Bodega y Viñedos Pazo Casanova Ribeiro D.O.
Pazo Casanova
Galicien - Ribeiro
Vintype: Hvidvin
Druer: Treixadura 80% resten fordelt på: Godello, Loureira og Albariño
Fad: 6 mdr. stål på fine lees derefter 2 mdr på flaske
Farve: Lys gul med grønne noter.
Næse: Mineralsk, modne stenfrugter og hvide blomster.
Karakter: Cremet og rund med friskhed , lang og behagelig eftersmag.
Velegnet: Hvide fisk, lette cremede oste, lyst grillet kød og gode fyldige salater.
Alkohol: 12,5%
Vintype: Rødvin
Druer: 100% Petit Verdot
Fad: Gæret i stål og cement, 15 mdr. i nye franske og amerikanske egefade.
Farve: Mørk, klar og dyb granatrød
Næse: Kraftig næse af modne frugter, grønne noter og krydderurter, kompleks og elegant. God mineralitet.
Karakter: Potent og kraftig vin. Masser af krop og smag, lang blød smag i hele munden med meget karakter og lang, dyb og kraftfuld eftersmag.Perfekt blend og balance.
Vin der tåler år i kælderen
Velegnet: Simreretter, godt stegt eller grillet kød.
Alkohol: 14,1%
Bodega Quinta de Couselo Rais Baixas D.O.
Bodega Quinta Couselo
Galicien - Rais Baixas
Vintype: Hvidvin
Druer: Albariño 90% resten fordeles på: Caiño Blanco, Loureiro & Teixadura
Fad: Kold maceration. 6 mdr i stål on lees, hviler i stål til tapning på flaske i midten af maj det efterfølgende år.
Farve: Lys gul med grønne noter.
Næse: Mineralsk med tydelig duft af moden stenfrugt som blommer, fersken og noter af laurbær.
Karakter: Frisk og mineralsk. Salt og ren med lang og intens eftersmag.
Velegnet: Skaldyr, fisk, paella, lyst kød gode fyldige salater.
Alkohol: 13%
Viñedos de Alfaro / Rioja Baja
Vintype: Hvidvin
Gæres med skind i en kort periode ved lav temperatur.
Langsom gæring ved 16-18 grader
Druer: Viura
Farve: Lys, klar gul med en grøn note.
Næse: Frisk citrus med noter af ananas og banan.
Karakter: Frisk og blød, med volumen og krop.
Velegnet : Paella, salater, fisk, skaldyr, lyst kød og som aperitif.
Serveres kølig 8 – 10 grader
Alkohol: 12,5%
Vintype: Rosé. Håndplukket fra egen vingård 15 år gamle vinstokke.
Fad: Kold maceration i tanke ved lav temperatur i 10 timer for at afgive farve. Gæres ved 15-18grader i specialtanke med mulighed for at kontrollere farve og sukkerindhold.
Drue: Granacha Tinto
Farve: Delikat lys pink, klar og lys
Næse: Røde frugter, jordbær, tranebær og citrus.
Karakter: Frugtig og frisk personlighed med toner af hindbær, melon og solbær. Rund og lækker finish.
Velegnet: Pasta, pizza, salat, hvid fisk, aperitif og bare til nydelse. Serveres kølig 8-10 grader
Alkohol: 13,5
Vintype: Rødvin. Blid og omhyggelig gæring i ståltanke.
Druer: Granacha 90% og Tempranillo 10%
Farve: Dyb kirsebærrød med et strejf af lilla
Næse: Solmoden hindbær, jordbær, solbær med strejf af krydderier og peber
Karakter: Kraftig, krydret, god volumen, lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Pastaretter, gode sovse, pizza, fjerkræ, grillet kød og lette oste. Serveres kølig 15 grader
Alkohol: 13,5
Type: Rødvin
Årgang: 2010
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke. Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset hvor de nøje sorteres inden de indgår i produktionen.
Fad: Gæret i ståltank 30 dage, lagret i ege fade 18 mdr. og 18 mdr. på flaske
Farve: Dyb og mørk rubinrød
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær, som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe.
Karakter: Silkeblød som blød velour med god friskhed og krydret smag af moden frugt og solbær. Noter af lakrids. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost.
Alkohol: 13%
Vintype: Rødvin. Håndplukket fra specielle områder på egne vingårde.
Fad: Gæring i ståltanke under kontrollerede forhold optil max. 29 grader. Lagres i amerikanske og franske egefade 16 mdr.
Druer: Granacha 25% Tempranillo 25% Mazuelo 25% Graciano 25%
Farve: Dyb intens kirsebærrød.
Næse: Intens aroma af røde frugter og krydderier.
Karakter: Elegant og powerfuld, sætter spor af intense og insisterende noter gennem munden. Kaffe, lakrids, kage med blød og sødmefuld finish.
Velegnet: Rødt kød, vildt og lagrede oste. Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14%
Vintype: Hvidvin
Gæret i ståltanke, når gæringsprocessen er halvejs fortsættes den i amerikanske og franske egefade 225L, sammen med en smule drueskin.
Fad: For at stabilisere vinen ligger fadene udendørs på vinhusets overdækkede terrasse i 2(18 mdr) vintre fra december til marts. Herefter tappes vinen ved håndkraft på flasker i maj/juni. De sælges først efter yderligere 24 måneder på flaske.
Druer: Viura 100% håndplukket
Farve: Lys gylden
Næse: Pære, æble, honning og træ.
Karakter: Balsamiske aromaer, akacieblomst, honning, tørret pære og en fin syre.
Blød og rund med masser af volume og afsluttes med fine tanniner. Fin og elegant.
Velegnet: Perfekt til bløde cremede og lagrede oste, chokolade og konfekt.
Blot til nydelse.
Alkohol: 12%
Vintype: Rødvin. Håndplukket fra en speciel 14 år gammel mark på vingården. Kan kun produceres i gode høstår.
Fad: Lagret i nye amerikanske og franske ege fade 16 mdr. , vendes hver 4 mdr. indtil vinen tappes på flaske.
Druer: Graciano 100%
Farve: Dyb lilla med rubinrøde reflekser
Næse: Vanilje, cedertræ, kanel, balsamico, kage og brombær.
Karakter: Høj potent og powerfuld med fuld volumen og afrundet sødme. Blød og insisterende som fløjl i munden.
Velegnet: Rødt kød, vildt, grillet kød og lagrede oste. Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 15,5%
Vintype: Rødvin
Fad: 16 mdr i 225 l franske og amerikanske egefade, stabilisering inden tapning på flaske
Druer: Syrah fra Cregenzan og Shiraz fra Alcanetos Valley
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød
Næse: Kompleks krydret og intens duft af røde og blå modne bær.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, fløjlsbløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med strejf af vanilje med vedholdende eftersmag.
Velegnet: Stegt kød, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%