Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske ege fade i 12 mdr.
Druer: Granacha 60% Tempranillo 30% Mazuelo 5% Graciano 5%
Farve: Mørk lilla på rubinrød baggrund med kirsebærrøde kanter.
Næse: Røde frugter, jordbær og blommer, træ, kompleks, spicy, fin og elegant.
Karakter: God struktur og volumen, noter af jordbær og solbær, vanilje og krydderier, lette tanniner, afrundet sødme.
Velegnet: Kødretter, grillet kød, fede fisk.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14,5%
Vintype: Rødvin.
Fad: Gæring i ståltanke. Lagret i amerikanske og franske egefade 18 mdr.
Druer : Granacha 25% Tempranillo 45% Mazuelo 15% Graciano 15%
Farve: Dyb intens rubinrød.
Næse: Noter af nybagt kage, røde frugter, cedertræ, varm og kompleks.
Karakter: Blød volumen, god og tæt struktur. Vanilje og hindbærkompot med afrundet sødme.
Velegnet: Grillet kød, and gryderetter. Lagret ost.
Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14%
Viñedos de Alfaro / Rioja Baja
Vintype: Hvidvin
Gæres med skind i en kort periode ved lav temperatur.
Langsom gæring ved 16-18 grader
Druer: Viura
Farve: Lys, klar gul med en grøn note.
Næse: Frisk citrus med noter af ananas og banan.
Karakter: Frisk og blød, med volumen og krop.
Velegnet : Paella, salater, fisk, skaldyr, lyst kød og som aperitif.
Serveres kølig 8 – 10 grader
Alkohol: 12,5%
Vintype: Rosé. Håndplukket fra egen vingård 15 år gamle vinstokke.
Fad: Kold maceration i tanke ved lav temperatur i 10 timer for at afgive farve. Gæres ved 15-18grader i specialtanke med mulighed for at kontrollere farve og sukkerindhold.
Drue: Granacha Tinto
Farve: Delikat lys pink, klar og lys
Næse: Røde frugter, jordbær, tranebær og citrus.
Karakter: Frugtig og frisk personlighed med toner af hindbær, melon og solbær. Rund og lækker finish.
Velegnet: Pasta, pizza, salat, hvid fisk, aperitif og bare til nydelse. Serveres kølig 8-10 grader
Alkohol: 13,5
Vintype: Rødvin. Blid og omhyggelig gæring i ståltanke.
Druer: Granacha 90% og Tempranillo 10%
Farve: Dyb kirsebærrød med et strejf af lilla
Næse: Solmoden hindbær, jordbær, solbær med strejf af krydderier og peber
Karakter: Kraftig, krydret, god volumen, lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Pastaretter, gode sovse, pizza, fjerkræ, grillet kød og lette oste. Serveres kølig 15 grader
Alkohol: 13,5
Vintype: Rødvin. Håndplukket fra specielle områder på egne vingårde.
Fad: Gæring i ståltanke under kontrollerede forhold optil max. 29 grader. Lagres i amerikanske og franske egefade 16 mdr.
Druer: Granacha 25% Tempranillo 25% Mazuelo 25% Graciano 25%
Farve: Dyb intens kirsebærrød.
Næse: Intens aroma af røde frugter og krydderier.
Karakter: Elegant og powerfuld, sætter spor af intense og insisterende noter gennem munden. Kaffe, lakrids, kage med blød og sødmefuld finish.
Velegnet: Rødt kød, vildt og lagrede oste. Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 14%
Vintype: Hvidvin
Gæret i ståltanke, når gæringsprocessen er halvejs fortsættes den i amerikanske og franske egefade 225L, sammen med en smule drueskin.
Fad: For at stabilisere vinen ligger fadene udendørs på vinhusets overdækkede terrasse i 2(18 mdr) vintre fra december til marts. Herefter tappes vinen ved håndkraft på flasker i maj/juni. De sælges først efter yderligere 24 måneder på flaske.
Druer: Viura 100% håndplukket
Farve: Lys gylden
Næse: Pære, æble, honning og træ.
Karakter: Balsamiske aromaer, akacieblomst, honning, tørret pære og en fin syre.
Blød og rund med masser af volume og afsluttes med fine tanniner. Fin og elegant.
Velegnet: Perfekt til bløde cremede og lagrede oste, chokolade og konfekt.
Blot til nydelse.
Alkohol: 12%
Vintype: Rødvin. Håndplukket fra en speciel 14 år gammel mark på vingården. Kan kun produceres i gode høstår.
Fad: Lagret i nye amerikanske og franske ege fade 16 mdr. , vendes hver 4 mdr. indtil vinen tappes på flaske.
Druer: Graciano 100%
Farve: Dyb lilla med rubinrøde reflekser
Næse: Vanilje, cedertræ, kanel, balsamico, kage og brombær.
Karakter: Høj potent og powerfuld med fuld volumen og afrundet sødme. Blød og insisterende som fløjl i munden.
Velegnet: Rødt kød, vildt, grillet kød og lagrede oste. Serveres kølig 17-18 grader
Alkohol: 15,5%
Vintype: Rødvin. Vinen produceres på ældre metoder med en gæringsproces, som skaber en let kulsyre i vinen. Vin som produceret gamle dage. Langsomt, gæring med hele druer.
Druer: Tempranillo 100%
Farve: Røde og violette toner, klar og intens i glasset.
Næse: Indbydende duft af hindbær og solbær.
Karakter: Frisk, blød og en hentydning af perler i munden, toner af hindbær, jordbær og lakrids.
Velegnet: Alene eller med tapas-snacks. Til gode salater, ost, pasta, fisk eller lette kødretter.
Alkohol: 13%